2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak karınin kullanılmaktadırlar.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına vesile olabilir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapısı aslında strüktürların nihan emniyet kahramanlarıdır. Bu dokumalarda bulunanların yangın çıkışlarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son mesabe önemlidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi bile rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolayca açılabilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme Yangın Kapısı ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, ortamında bulunan insanlarla yanında kalburüstü eşyaları bakmak adına…

Başkaca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir yer da, kaliteli bir yangın kapısının henüz faziletli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az onarım gerektirir.

Yangın kapıları tasarruf meydanına nazaran, rengine gereğince evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol Yangın Kapısı Fiyatları üstlenmektedir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika beyninde değişlemebiliyor. Fakat bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak derece her hâlde. Sonuçta baplar canipıcı malzemelerden Yangın Kapısı mamultır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Report this wiki page